‘Kleurbende’, JeugdVakantieland, Ahoy, Rotterdam, 2014

Concept: Kleurbende, Rotterdams Volkstheater
Uitvoering en begeleiding publiek: Bérénice Staiger & anderen
meer foto’s : https://www.facebook.com/pg/Kleurbende/photos/

Twee jaar achter elkaar mocht ik onderdeel zijn van de kleurbende tijdens de Jeugdvakantieland in Ahoy.
Wat een heerlijke plek om te vertoeven. Bij binnnekomst mochten kinderen een short aandoen. Aan speciale tafels werd hun een plek toegewezen. Op hun knieen konden kinderen plaatsnemen op een zachte rubberen mat. De schildersdoeken, verfpotjes, kwasten en water galzen stonden al  klaar op tafel. De uitleg werd gegeven door een team van de kleurbende. Het kleurbende team ging het dagelijkse thema vertellen en ook laten zien hoe geschilderd kon worden. Als het schilderij klaar was werd het doek opgehangen. Aan eht eind van de dag kon het weer opgehaald worden en mochten kinderen het mee naar huisnemen.